MLKAB – Ett familjeföretag sedan 1960

Företaget grundades 1960 av Gösta Larsson och drivs sedan -96 av sonen Björn Larsson: “Vi lever mycket på vår kvalitet och erfarenheter från drygt 50 år i branschen. Detta gör att vi anlitas av samtliga försäkringsbolag.”

 

Sedan starten har vi Mölnlycke Lackering alltid satsat på att utveckla verksamheten. Vår personal arbetar i en modern skadeverkstad med högteknologisk miljö. Trots det är deras yrkesskicklighet det som gör skillnaden och bidrar till vår höga kvalitet på de utförda jobben.

Vår lojala och erfarna personal utbildas kontinuerligt och har kunskap om alla bilmodeller och deras teknologi. Oavsett om man är lackerare, skadereparatör eller servicemekaniker är man specialist på sitt arbete. Vi har tätt samarbete med gymnasieskolan och har därför alltid lärlingar och elever i verksamheten. Därmed bidrar vi till att utveckla kompetensen i branschen.

Genom att ha en modern verkstad arbetar vi snabbt och effektivt och håller Samtidigt en hög kvalitet. Snabba, effektiva arbetsmetoder kortar ner led- och leveranstider. Vi Erbjuder hyrbil när Du lämnar in bilen. och Vår Egen transportbil åker och hämtar bilen om det behövs.

Affärsidé:

  • Att utföra plåt-, plast- och lackeringsarbeten för privatkunder, företag och verkstäder med behov av att få dessa tjänster utförda på personbilar, lastbilar och övriga fordon.
  • Att vara och verka för ett perfekt utfört arbete inom affärsidén och ge våra kunder den service de har rätt att begära av våra kundrelationer.
  • Att våra konkurrensfördelar ska bygga på välutbildad personal med tillgång till goda arbetsförhållanden och god arbetsmiljö i ett företag med utveckling och expansion som målsättning.