Lackskador - Lackering av plåtskada på bil

Har du fått en lackskada på bilen?

Tyvärr drabbas de flesta bilägare någon gång av lackskador på sin bil. En av de mest irriterande saker som kan uppstå är en lackskada vid parkering efter att man precis köpt en ny fin bil. Den första tiden då man alltid är extra noga med skötsel och polering kan den minsta repa bli något man går och stör sig på.

Vi på MLK har många års erfarenhet av billackering och reparerar lackskador, repor, bucklor, plastdetaljer och fälgar på bästa möjliga sätt.

Ofta kan vi använda oss av spot repair vilket innebär punkt reparation av själva skadan och utan att montera ner hela karossdelen. Detta ger en mjuk och fin övergång mellan det nylackerade och den gamla lacken. Arbetet går även snabbare, kostar mindre samt risken för nyansskillnad i lacken minimeras.

Industrilackering

Förutom lackering av bil kan vi även utföra industrilackering. Ring oss på 031-88 05 20 för mer information eller kostnadsförslag.

Vi gör det mesta inom lackering. Kontakta oss gärna med önskemål om andra typer av lackering.

Boka Lackarbete Online

MLK har välutbildade lackeringstekniker som utför alla slags lackeringsarbeten på alla slags fordon med den modernaste tekniken, de senaste metoderna och inte minst med miljövänliga vattenbaserade produkter.

Vi utför också lackering av högre skåpbilar, husbilar och husvagnar. Boka lackering online eller ring oss på 031-880520 för rådgivning. Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag om reperationen är ett försäkringsärende.
Boka Lackarbete Online