Plåtskador bil krockskada

Har du haft oturen att drabbats av en krockskada eller fått en plåtskada i samband med ett inbrott i bilen?

Vi på MLK har lång erfarenhet av alla sorts plåtskador och kan ta hand om din bil så att den blir återställd på bästa sätt.

Vår ambition är att du som kund skall bli nöjd och hämta ut din bil i ett skick som om skadan aldrig hänt. Vår plåtverkstad har all utrustning och kompetens för att utföra svårare riktarbete alternativt byta ut detaljer som inte går att laga.
Vi strävar alltid att ha högsta kvalitetsnivå på både service och bemötande. Givetvis hjälper vi er med skadeanmälan och ombesörjer kontakten med ditt försäkringsbolag. MLK samarbetar med alla stora försäkringsbolag.

Alla skaderepartioner utförs fackanamässigt, enligt tillverkarnas och generalagenternas krav på kvalitet och miljö.

Vid skadebesiktning tittar en av våra skadereglerare på din bil och tar bilder.
Noteringar görs om vilka delar som behöver beställas. Vi skickar sedan iväg en skadekalkyl till ditt försäkringsbolag. Om allt är ok från försäkringsbolaget bokar vi in bilen med dig för reparation av skadan.

Boka Skadebesiktning Online

MLK är en auktoriserad skadeverkstad för märkena FORD, SUBARU, MAZDA, CHEVROLET och SAAB samt underkontrakterade för HYUNDAI och CITROEN.

Självklart utför vi skadereparationer på alla bilmärken. Boka skadebesiktning online eller ring oss på 031-880520 för rådgivning angående din skada.
Boka Skadebesiktning Online